Paju vepsäläinen twitter

Feministinen puolue on Twitter: “F! Helsingin hallituksen jäsen …

F! Helsingin hallituksen jäsen Paju Vepsäläinen eroaa luottamustehtävästään. Syynä eroon on syyllistyminen seksuaaliseen häirintään.

Lasse ‍♂️ on Twitter: “Myös se kävi ilmi että Paju …

18.6.2021 — Myös se kävi ilmi että Paju Vepsäläinen on seksuaalinen ahdistelija. Sellainen parempi seksuaalinen ahdistelija. Feministististä puolueesta.

Lasse ‍♂️ on Twitter: “@susinarttu1 https://t.co/9cHDDcS2mB”

Myös se kävi ilmi että Paju Vepsäläinen on seksuaalinen ahdistelija. Sellainen parempi seksuaalinen ahdistelija. Feministististä puolueesta.

Pallon kokoinen elämä on Twitter: “Onko täällä ketään Pajun …

Paju Vepsäläinen, joka oli. @fpuolue. kunnallisvaaliehdokkaana? Ehkäpä sitä kautta löytyisi joku tunteva tai tietysti vakavan huolen herätessä pitää soittaa …

Ruispårkele on Twitter: “@FpHelsinki Voi Paju parkaa …

25.6.2021 — Paju Vepsäläinen eroaa piirijärjestön hallituksesta Viime kevätkokouksessa piirijärjestön hallitukseen valittu Paju Vepsäläinen eroaa …

Henry Laasanen on Twitter: “Feministisen puolueen …

24.6.2021 — Paju Vepsäläinen kannattaisi tehdä somessa päräyttävä ulostulo missä kertoo olleensa seksuaalinen ahdistelija. Sitten tulisi paljon sydämiä …

Jiri Keronen on Twitter: “Feministisen puolueen Panu …

25.6.2021 — Feministisen puolueen Panu Vepsäläinen eroaa … Ai, Paju on mies. … This Tweet is from an account that no longer exists. Learn more.

Paju Vepsäläinen – Facebook

Paju Vepsäläinen. 91 likes. Olen Feministisen puolueen kuntavaaliehdokas Helsingissä. Olen myös ilmasto- ympäristö ja ihmisoikeusaktivisti.

Keywords: paju vepsäläinen twitter