Moventas yt-neuvottelut 2021

Moventas | Yle Uutiset

Ylen uutiset aiheesta ”Moventas” nopeasti ja luotettavasti. … Santasalo Gears aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve 30 työntekijää.

Ylen uutiset aiheesta ”Moventas” nopeasti ja luotettavasti.

Moventas – uusimmat sisällöt – Yle.fi

Moventas Gears vähentää yt-neuvottelujen tuloksena 65 työntekijää. Yhtiö ei kerro tarkkaan, miten vähennykset kohdistuvat sen toimipaikkoihin.

Moventas aloittaa 571 henkilöä koskevat yt-neuvottelut

Moventas aloittaa 571 henkilöä koskevat yt-neuvottelut | Ammattiliitto Pro

Yt-neuvottelut koskevat koko yrityksen henkilöstöä Suomessa. Pro Uutiset. Tuulivoima- ja teollisuusvaihteita valmistava ja niiden huoltoa tarjoava Moventas …

Yt-neuvottelut koskevat koko yrityksen henkilöstöä Suomessa.

Moventas työnantajana? – – Suomi24 Keskustelut

Moventas työnantajana? – – Suomi24 Keskustelut

Onko kukaan Moventas oy:llä työssä? tai onko käsitystä millaista palkkaa firma … ja lisäksi Moventas Gears aloitti viime viikolla myös yt-neuvottelut.

Onko kukaan Moventas oy:llä työssä? tai onko käsitystä millaista palkkaa firma maksaa?

News | Moventas – Wind Turbine Gearbox Expert

Moventas takes part in standardization committees. Enabling us to remain at the forefront of how different standards,… Read more · Articles June 8th 2021 …

Here you can keep up with what’s happening at Moventas. Remember also to subscribe to our newsletter and follow our social media.

Moventas aikoo lomauttaa kaikki 635 työntekijäänsä – Kaleva

Moventas aikoo lomauttaa kaikki 635 työntekijäänsä | Kaleva

Tuuliturbiineita ja teollisuusvaihteita valmistava Moventas Gears aloittaa yt-neuvottelut koko henkilöstön lomautuksista. Syynä on yhtiön mukaan riittämätön …

Tuuliturbiineita ja teollisuusvaihteita valmistava Moventas Gears aloittaa yt-neuvottelut koko henkilöstön lomautuksista.

Moventas Gears Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Moventas Gears Oy:n (Y-tunnus: 20447264) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 83,7 milj. … 2021. 2021 0,0 45,0 milj. 90,0 milj. … YT-neuvottelut.

Uusi vuosi ja ensimmäiset yt:t: Moventas lomauttaa

Tuulivoima- ja teollisuusvaihteita ja niiden huoltoa tarjoava Moventas Gears aloittaa yt-neuvottelut lomautuksista Suomen toiminnoissaan.

Moventas lomauttaa työntekijöitä – Tekniikka&Talous

Moventas lomauttaa työntekijöitä | Tekniikka&Talous

21.1.2013 — Moventaksen yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvotteluiden tuloksena Moventas on päättänyt lomauttaa Suomesta henkilöstöään.

Moventas lomauttaa työntekijöitä Suomesta 2-12 viikon ajaksi.

Moventas lomauttaa Suomen henkilöstönsä – Rakennuslehti

Moventas lomauttaa Suomen henkilöstönsä | Rakennuslehti

Yt-neuvotteluissa ei käsitelty irtisanomisia. Moventas työllistää Suomessa yhteensä 635 henkilöä. Heistä suurin osa on Jyväskylässä.

Tuuli- ja teollisuusvaihdevalmistaja Moventas lomauttaa koko Suomen henkilöstönsä 2–12 viikoksi. Syynä on alkuvuoden tilauskanta, joka ei yhtiön mukaan riitä…

Keywords: moventas yt-neuvottelut 2021