Mikael niku twitter

Veijo Ryhänen + on Twitter: “@MikaelNiku @HeikkiRay …

Mielestäni em. kolmikko yksissä tuumin harrastavat #nettikiusaaminen, siis he tekevät #henkinenVäkivalta’a omilla koronatoimien vähättelyillään ja …

tanhisjussi on Twitter: “@AnnaStanu @MikaelNiku Luitko sen …

@MikaelNiku. Miksi sitä ei siis pitäsi tasata? Miksi useilla muilla aloilla, joissa miehiä on enemmän ollaan erittäin huolestuneita epäsuhdasta?

tanhisjussi on Twitter: “@AnnaStanu @MikaelNiku Niku puhui …

@MikaelNiku. Tuossa kyllä puhutaan ihan muusta asiasta kuin siitä pelkääkö oman mielipiteensä loukkaavan toisen mielipidettä asiasta ja on siksi hiljaa.

tanhisjussi on Twitter: “@MikaelNiku Jos ei ollut Super …

@MikaelNiku. ·. Aug 1, 2021. Pidettiin #partioleiri. Isommille, joiden elämä on ollut eniten rajattua. Ei mitään ihmeellistä. Pyörillä Nuuksioon ja takas, …

odds on Twitter: “@MikaelNiku Tätä on kuultu aiemmin – Twitter

Esim tämä. Kun ajatellaan että lockdown oli 5.11 – 2.12, niin kyllä tämä pistää miettimään kun sininen supistuu ja oranssi tuplaa. Translate Tweet.

Sami Antinniemi on Twitter: “@wef_suomi @MikaelNiku Joo …

5.2.2023 — Entä jos näillä tahoilla sama asenne? Jos (kun, mielestäni) ongelma on, kauanko tämä jatkuu? 2. 19. Mikael Niku · @MikaelNiku.

miksi suolistotutkija viihtyy somessa? | Helsingin yliopisto

Tämä ohje kannustaa Mikael Nikua sosiaalisen median keskusteluissa. … allows the visitor to share content from the website onto their Twitter profile.

Suolistotutkija Mikael Niku jakaa koronatietoaan sarjakuvin

Suolistotutkija Mikael Niku jakaa koronatietoaan sarjakuvin: ”Muuten sen tekee joku, jolla ei ole asioista mitään hajua” – Kotimaa | HS.fi

8.3.2021 — Yliopistonlehtori Mikael Niku on tehnyt Olipa kerran elämä -piirrettyä jäljitteleviä sarjakuvia. … Twitter-sisältöä ei voida näyttää.

Viime keväänä sosiaalinen media täyttyi epäpätevistä korona-asiantuntijoista. Eläinlääkäriopiskelijoita Helsingin yliopistossa opettava Mikael Niku taas on tutkija, jolla on tutkimukseen perustuvaa sanottavaa epidemiasta.

Mikael Niku (@MikaelNiku) – FDNitter

Mikael Niku (@MikaelNiku) | FDNitter

Pinned Tweet. Mikael Niku @MikaelNiku · 20 Apr 2021. RNA vaccines and immunity as comics RNA-rokotteet ja immuunijärjestelmä sarjakuvina …

Keywords: mikael niku twitter